PSV'er Perisic onthult: ook andere Nederlandse topclub toonde interesse

PSV'er Perisic onthult: ook andere Nederlandse topclub toonde interesse
Vandaag om 13:46

Ivan Perisic tekende deze week een eenjarig contract bij PSV, maar genoot tijdens zijn transfervrije status ook interesse van een andere Nederlandse topclub. De ervaren Kroaat vertelt dat Ajax tevens hengelde naar zijn handtekening.

De interesse van de Amsterdammers in Perisic is een dag of tien geleden concreet geworden, zo vertelde hij vrijdagmiddag op de persconferentie tijdens zijn officiële PSV-presentatie. "Maar een deal hebben we niet kunnen vinden. Ik ben nu hier", aldus Perisic.

Perisic zou, wanneer trainer Peter Bosz daarvoor kiest, komende zondag al in actie kunnen komen in de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. "Maar nog geen hele wedstrijd. Het is uiteindelijk aan de coach. Ik denk dat ik wel al dertig, veertig minuten kan spelen."

De 35-jarige Perisic brengt een bak aan ervaring mee naar Eindhoven en kan op allerlei posities uit de voeten, maar is van nature een linksbuiten. In het verleden speelde hij voor onder meer Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg, Internazionale, Bayern München en Tottenham Hotspur.