Wanneer maakt Ronald Koeman de definitieve selectie van Oranje bekend?

Wanneer maakt Ronald Koeman de definitieve selectie van Oranje bekend?
Vandaag om 15:05
Laatste update: om 15:05

Het Nederlands elftal staat aan de vooravond van twee cruciale Nations League-wedstrijden. Op vrijdag 11 oktober speelt Oranje in Boedapest tegen Hongarije, gevolgd door een bezoek aan München op maandag 14 oktober voor het duel met Duitsland. Deze wedstrijden zijn van groot belang, aangezien Oranje kans wil maken op kwalificatie voor de eindronde van de Nations League.

Definitieve selectie Nederlands elftal

De Nations League biedt Nederland de mogelijkheid om zich te meten met sterke Europese tegenstanders en daarnaast een extra kans op een prijs. Koeman moet ervoor zorgen dat zijn selectie goed is voorbereid op deze belangrijke wedstrijden. Met de huidige voorselectie bestaat de groep nog uit 26 spelers, maar daar moeten er nog enkele afvallen.

Wanneer wordt de definitieve selectie van Oranje bekend?

De definitieve selectie van Oranje zal op vrijdag 4 oktober bekendgemaakt worden. Koeman mag dan maximaal 23 spelers oproepen voor deze cruciale duels. Voor enkele spelers uit de voorselectie zal de keuze van de bondscoach bepalen of zij mee mogen strijden in deze belangrijke fase van de Nations League.