Waar en hoe laat wordt AZ - IF Elfsborg in de Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt AZ - IF Elfsborg in de Europa League uitgezonden?

Vandaag om 15:45
Laatste update: om 15:45

Komende woensdagavond begint AZ aan zijn Europese avontuur in de nieuwe opzet van de Europa League, waarin 36 teams strijden in één grote competitie. De Alkmaarders ontvangen het Zweedse IF Elfsborg in het AFAS Stadion. Beide ploegen willen een goede start maken in hun Europese campagne. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

AZ - IF Elfsborg in de Europa League

AZ verkeert in uitstekende vorm onder de nieuwe trainer Maarten Martens. De Alkmaarders presteren sterk in de Eredivisie en spelen vrijdag nog tegen PEC Zwolle voordat de focus volledig op Europa gaat. IF Elfsborg, een ploeg uit de Zweedse Allsvenskan, draait goed mee in de subtop van hun nationale competitie en zal in Alkmaar geen makkelijke tegenstander zijn. AZ hoopt met een klinkende overwinning de jacht op Europese successen te openen.

Waar wordt AZ - IF Elfsborg uitgezonden?

AZ – IF Elfsborg begint woensdag 25 september om 18.45 uur in het AFAS Stadion. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Heb je geen Ziggo-abonnement? Niet getreurd! Via Ziggo Sport Free kun je alle Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs gratis volgen. Klik daarvoor op deze link en maak eenmalig een account aan.