Waar en hoe laat wordt Willem II - PSV in de Eredivisie uitgezonden?

Waar is de Brabantse-derby tussen Willem ll en PSV te zien?
Vandaag om 20:10

Zaterdagmiddag is het tijd voor een Brabantse derby in de Eredivisie! Willem II ontvangt PSV in het Koning Willem II Stadion. Beide teams hopen op een overwinning in dit altijd beladen duel. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Willem II - PSV kijken

PSV verkeert in uitstekende vorm onder leiding van Peter Bosz. Afgelopen speelronde hadden de Eindhovenaren het even lastig tegen Fortuna Sittard, maar dankzij de Amerikaanse aanwinst Malik Tillman werd het verschil gemaakt. Tillman scoorde eerst de openingstreffer, maar het hoogtepunt was zijn schitterende vrije trap. Ook Luuk de Jong pikte zijn doelpunt mee en daarmee bleef PSV ongeslagen in de competitie. De ploeg hoopt deze lijn door te trekken in de derby tegen Willem II.

Voor Willem II staat de thuiswedstrijd tegen PSV voor het eerst sinds 2021 weer op het programma. De Tilburgers hebben in het verleden al vaker PSV het vuur aan de schenen gelegd, en ook toen bleek Willem II een lastige horde. In 2021 won Willem II met 2-1, en van de laatste vijf ontmoetingen in eigen huis won PSV slechts tweemaal. De ploeg van PSV zal dus op hun hoede moeten zijn om niet opnieuw punten te verspelen in Tilburg.

Op welke zender is Willem II - PSV te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap is om 16.30 uur op zaterdag 28 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.