Waar is de achtste finale op het WK zaalvoetbal Nederland - Oekraïne te zien?

Waar en hoe laat wordt Nederland - Oekraïne op het WK zaalvoetbal uitgezonden?

Vandaag om 08:20

Dinsdagmiddag 24 september speelt Nederland een belangrijke wedstrijd op het WK zaalvoetbal tegen Oekraïne. Na een sterke groepsfase hoopt Oranje door te stoten naar de volgende ronde. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Nederland - Oekraïne kijken

Na de stunt van kwalificatie voor het Wereldkampioenschap heeft Nederland zijn goede vorm voortgezet door ongeslagen door de groepsfase te komen. In de laatste groepswedstrijd wist Oranje met 5-2 te winnen van Paraguay, wat hen een plek in de volgende ronde opleverde. Met deze prestatie toont Nederland aan een serieuze kanshebber te zijn op het WK en zal het ook tegen Oekraïne weer vol voor de overwinning gaan.

Oekraïne eindigde als runner-up in poule C en is de volgende tegenstander van Nederland. De teams kennen elkaar goed, want in 2022 troffen ze elkaar op het EK zaalvoetbal. Toen wist Oranje het openingsduel met 3-2 in eigen land te winnen. Oekraïne zal dus gebrand zijn op revanche, maar Nederland heeft het vertrouwen van de sterke groepsfase in de rug.

Op welke zender is Nederland - Oekraïne te zien?

De wedstrijd wordt in zijn geheel uitgezonden door de NOS en is te volgen via de livestream op NOS.nl. Ook UEFA.tv biedt een livestream aan, maar hiervoor moet je eerst een account aanmaken. De aftrap is om 17.00 uur op dinsdag 24 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.