Deze oude bekenden van de Eredivisie spelen nu voor Besiktas

Deze oude bekenden van de Eredivisie spelen nu voor Besiktas

Vandaag om 20:17

Besiktas heeft zich deze zomer flink versterkt met nieuwe spelers. De club uit Istanbul hoopt dit seizoen hoge ogen te gooien in de competitie en Europa. Met enkele doelpuntenmakers en defensieve versterkingen ziet de selectie er veelbelovend uit. Donderdag is Ajax de tegenstander. VoetbalNieuws.nl vertelt je welke oude bekenden bij de Turkse club spelen.

Deze oude bekenden van de Eredivisie spelen nu voor Besiktas

In het elftal van Besiktas lopen meerdere oud-spelers uit de Eredivisie rond. Jonas Svensson, voormalig AZ-verdediger, speelt na een korte periode bij Adana Demirspor nu bij Besiktas. Ook Milot Rashica, die furore maakte bij Vitesse, is een van de aanwinsten.

Daarnaast is Gabriel Paulista, oud-speler van Arsenal en Valencia, een ervaren kracht in de defensie van de Turkse club. De grote zomeraankoop was Ciro Immobile, die voor zijn goals bekendstaat en eerder bij Lazio speelde. Hij heeft zich snel aangepast en maakt nu al indruk met zeven goals. Daarnaast is Gabriel Paulista, oud-speler van Arsenal en Valencia, een ervaren kracht in de defensie van de Turkse club. Samen met andere aanwinsten, zoals Rafa Silva en João Mário, vormt dit een sterk blok voor het nieuwe seizoen in de Turkse en Europese competitie.

Met deze bekende namen hoopt Besiktas het de topclubs in Turkije lastig te maken. Samen met de Nederlandse trainersstaf, waaronder Van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel, mikt de club op succes in binnen- en buitenland.