Dit is wanneer Gimenez mogelijk terugkeert van zijn bovenbeenblessure

Wanneer kan Santiago Gimenez mogelijk terugkeren bij Feyenoord?
Vandaag om 16:25

Santiago Gimenez zal maanden aan de kant staan bij Feyenoord. Pas in 2025 zal de Mexicaan mogelijk terugkeren bij de Rotterdammers. Welke wedstrijd zal zijn comeback kunnen zijn? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Na de deceptie in de eerste speelronde van de Champions League tegen Bayer Leverkusen speelde Feyenoord in speelronde zes van de Eredivsie tegen NAC Breda. In een volle Kuip was het na een halfuur gedaan met Gimenez. De Mexicaanse spits was aan het drukzetten, maar na een uitbal greep hij plots naar zijn hamstring. Meteen bleek dat het niet goed was en per brancard verliet de 23-jarige het veld. Niet veel later kwam Feyenoord met de mededeling dat Gimenez minimaal drie maanden aan de kant zal staan en dus pas terugkeert in 2025.

Wanneer kan Gimenez mogelijk terugkeren bij Feyenoord?

Met minimaal drie maanden herstelproces heeft de Feyenoord-spits zijn laatste wedstrijd in 2024 gespeeld. Brian Priske zal voortaan moeten bouwen op Ayase Ueda en Julian Carranza. De Japanner bekroonde zijn invalbeurt tegen NAC met de openingstreffer, uiteindelijk werd die wedstrijd met 2-0 gewonnen. Op 22 december speelt Feyenoord zijn laatste competitieduel op bezoek bij PSV, waarna de winterstop begint. Deze zal minimaal 21 dagen duren, want pas op 12 januari hervat het Eredivisieseizoen zich. Feyenoord opent 2025 met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht en dus zal het duel op 12 januari 2025 rood omcirkeld staan in de agenda van Gimenez.