Waar en hoe laat wordt Chelsea - Barrow in de League Cup uitgezonden?

Waar is Chelsea - Barrow in de League Cup te zien?
Vandaag om 17:55

Dinsdagavond speelt Chelsea tegen Barrow in de strijd om de League Cup. Dit duel tussen de Premier League-gigant en de League Two-leider belooft een interessante wedstrijd te worden. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Chelsea - Barrow kijken

Chelsea lijkt zijn draai te hebben gevonden onder de nieuwe coach Enzo Maresca. Na vijf speelrondes in de Premier League staan The Blues momenteel op de vijfde plaats. De laatste drie wedstrijden bleef Chelsea ongeslagen, met overwinningen op Bournemouth en West Ham United. Tegen Crystal Palace kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel, maar de vorm lijkt zich langzaam te stabiliseren voor de Londense club.

Aan de andere kant van het veld staat Barrow, een club uit de League Two, het laagste niveau van clubs die deelnemen aan de EFL Cup. Barrow presteert uitstekend in hun competitie en staat na zeven speelrondes bovenaan. Met slechts drie tegendoelpunten en elf doelpunten vóór heeft de ploeg vijf van hun zeven wedstrijden gewonnen. Hoewel Chelsea favoriet is, kan Barrow met vertrouwen deze wedstrijd ingaan.

Op welke zender is Chelsea - Barrow te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Viaplay. De aftrap is om 20.45 uur op dinsdag 24 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.