Waar en hoe laat wordt Manchester City - Watford in de League Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Manchester City - Watford in de League Cup uitgezonden?
Vandaag om 06:45

Manchester City neemt het dinsdagavond op tegen Watford in de derde ronde van de League Cup. City heeft nog niet in actie hoeven komen in het bekertoernooi, terwijl Watford zich via ruime overwinningen op MK Dons (5-0) en Plymouth Argyle (2-0) voor deze ronde heeft geplaatst. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Manchester City - Watford in de League Cup

Manchester City is uitstekend begonnen aan het seizoen en staat na vijf wedstrijden met dertien punten bovenaan in de Premier League. Vanwege het drukke programma is het aannemelijk dat manager Pep Guardiola zal kiezen voor een roulerend elftal. Desondanks blijft City, met zijn brede selectie, de favoriet voor deze ontmoeting. Watford, momenteel achtste in de Championship, heeft laten zien dat het in de beker kan verrassen en hoopt ook in het Etihad Stadium weerstand te bieden.

Hoe kun je Manchester City - Watford kijken?

Manchester City – Watford begint dinsdag 24 september om 20.45 uur en is live te volgen via Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.