Dit is de vermoedelijke opstelling van FC Twente voor het EL-duel met United

Dit is de vermoedelijke opstelling van FC Twente voor het EL-duel met United

Vandaag om 20:20

FC Twente neemt het woensdagavond op tegen Manchester United op Old Trafford. Trainer Joseph Oosting beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Hoewel Younes Taha en Michal Sadílek ontbreken, kan Oosting verder rekenen op zijn vaste krachten voor deze zware Europese confrontatie.

Joseph Oosting verwacht dat zijn ploeg wel degelijk kans maakt tegen Manchester United. "Ik geloof altijd in kansen", zei de trainer op de persconferentie in Manchester. "Als wij echt durven te voetballen, denk ik ook wel dat wij tot kansen kunnen komen. Uiteindelijk denk ik dat wij Manchester United in de omschakeling pijn kunnen doen. Manchester United is wel een topclub. Als je het hebt over Real Madrid en Barcelona, dan vind ik United daar ook bijpassen."

De verwachting is dat Oosting niet veel zal veranderen aan zijn basisopstelling. Lars Unnerstall naar verwachting op Old Trafford onder de lat gaan staan. In de verdediging kiest Oosting net als tegen Almere voor Bart van Rooij, Mees Hilgers, Max Bruns en Anass Salah-Eddine, die een goede indruk achterliet in Flevoland.

Het middenveld wordt gevormd door Carel Eiting, Youri Regeer en Sem Steijn, die het spel moeten verdelen en Manchester United onder druk willen zetten. Voorin rekent FC Twente op Mitchell van Bergen, Sam Lammers en Daan Rots om voor gevaar te zorgen in de aanval.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine; Eiting, Regeer, Steijn; Van Bergen, Lammers, Rots.