Deze spelers ontbreken bij Manchester United tegen FC Twente

Deze sterkhouders mist Manchester United in het Europa League-duel met Twente

Vandaag om 17:08

FC Twente zal woensdagavond op Old Trafford een gehavend Manchester United treffen in hun eerste duel van de Europa League. Ondanks een positieve reeks in de Premier League, kampen de Engelsen met verschillende blessures, wat het duel voor Twente extra interessant maakt.

Welke Manchester United-spelers zijn geblesseerd?

Manchester United mist enkele vaste krachten. Linksback Luke Shaw, die dit seizoen nog niet in actie kwam vanwege een kuitblessure, is nog steeds niet beschikbaar. Daarentegen maakt Tyrell Malacia, die herstellende is van een blessure, weer deel uit van de selectie en traint weer volledig mee. Victor Lindelöf lijkt ook dicht bij een terugkeer na een trainingshervatting, terwijl nieuwkomer Leny Yoro nog herstelt van een voetoperatie.

Het goede nieuws voor United is de fitheid van Rasmus Højlund en Mason Mount. Beide spelers maakten hun rentree in het duel tegen Crystal Palace, waarbij Højlund al als invaller in actie kwam. Dat biedt coach Erik ten Hag meer opties voor de confrontatie met Twente.

Hoewel United favoriet is, kan het ontbreken van enkele sterkhouders een kans bieden voor FC Twente, dat met vertrouwen afreist na hun 5-0 overwinning op Almere City. De wedstrijd begint om 21.00 uur op Old Trafford.