Waar is Galatasaray - PAOK in de Europa League te zien?

Waar en hoe laat wordt Galatasaray - PAOK in de Europa League uitgezonden?

Vandaag om 18:55

Woensdagavond 25 september staat er een spannende Europa League-wedstrijd op het programma! Galatasaray neemt het in eigen huis op tegen het Griekse PAOK. Beide teams zijn in uitstekende vorm, wat dit duel extra interessant maakt. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Galatasaray - PAOK kijken

Galatasaray verkeert in topvorm nadat ze in de play-offs van de Champions League werden uitgeschakeld. In de Süper Lig werden vervolgens vier overwinningen op rij geboekt, met als hoogtepunt de 1-3 overwinning op aartsrivaal Fenerbahçe afgelopen zaterdag. In het vijandige Şükrü Saracoğlustadion liet Galatasaray zien dat ze klaar zijn voor Europese successen en willen ze ook in de Europa League ver komen.

PAOK gaat met vergelijkbare vorm de wedstrijd in. Sinds de start van het officiële seizoen hebben de Grieken slechts één nederlaag geleden, op 18 augustus. Sindsdien zijn ze ongeslagen, met een gelijkspel tegen Panathinaikos als enige smetje op een verder perfect parcours. Hoewel beide teams nog nooit eerder tegen elkaar speelden, heeft Galatasaray historisch gezien een goede balans tegen Griekse clubs. Van de zes eerdere ontmoetingen verloren de Turken slechts één keer.

Op welke zender is Galatasaray - PAOK te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 3. De aftrap is om 20.45 uur op woensdagavond 25 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.