Deze scheidsrechter heeft de leiding over Ajax - Besiktas in de Europa League

Deze scheidsrechter heeft de leiding over Ajax - Besiktas in de Europa League

26 september om 20:20
Laatste update: 26 september om 20:19

Ajax neemt het donderdagavond in de Johan Cruijff ArenA op tegen Besiktas in de Europa League. De wedstrijd tussen beide team zal onder leiding staan van een Engelse arbiter. VoetbalNieuws.nl vertelt je meer over de scheidsrechter van dienst. 

John Brooks is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het duel tussen Ajax en Besiktas in de Europa League. Het is de eerste wedstrijd van Ajax in de League Phase. Het duel begint donderdagavond om 21:00 uur. Brooks wordt bijgestaan door zijn landgenoten Simon Bennett en Daniel Robathan, met Stuart Attwell als VAR.

Voor Brooks wordt dit zijn eerste keer als scheidsrechter bij een wedstrijd van Ajax. Hij heeft tot nu toe één Europa League-duel geleid en floot daarnaast twee wedstrijden in de kwalificaties van de Conference League, waaronder vorig seizoen het duel tussen FC Twente en Hammarby.

De Engelsman zal donderdagavond in de Johan Cruijff ArenA toezicht houden op een belangrijke wedstrijd voor Ajax, waarbij beide teams hopen op een succesvolle start van hun Europese campagne.