Waar en hoe laat wordt Wolverhampton - Liverpool in de Premier League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Wolverhampton - Liverpool in de Premier League uitgezonden?
Vandaag om 18:20

Zaterdagavond treffen Wolverhampton Wanderers en Liverpool elkaar in speelronde zes van de Premier League. Liverpool, onder leiding van Arne Slot, staat stevig op de tweede plek met twaalf punten uit vijf wedstrijden. Wolverhampton verkeert in zwaar weer en staat onderaan met slechts één punt, waardoor de druk op trainer Gary O'Neil toeneemt. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Wolverhampton - Liverpool in de Premier League

Liverpool wil de jacht op koploper Manchester City voortzetten en heeft een overwinning nodig om in het spoor te blijven. Na deze wedstrijd neemt Liverpool het woensdag op tegen Bologna in de Champions League, maar eerst wacht de uitwedstrijd tegen Wolverhampton. Voor Wolves is het zaak om uit de negatieve spiraal te komen, maar dat lijkt een lastige opgave tegen een sterk spelend Liverpool.

Hoe kun je Wolverhampton - Liverpool kijken?

Wolverhampton Wanderers - Liverpool begint zaterdag 28 september om 18.30 uur en is live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.