Waar en hoe laat wordt Bayern München - Bayer Leverkusen uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Bayern München - Bayer Leverkusen uitgezonden?

Vandaag om 16:10

Zaterdagavond treffen Bayern München en Bayer Leverkusen elkaar in een vroege topper van de Bundesliga. Bayern, onder leiding van de nieuwe coach Vincent Kompany, staat na vier wedstrijden bovenaan met twaalf punten en een indrukwekkend doelsaldo van +13. Leverkusen, de regerend kampioen, volgt op de tweede plek met negen punten uit vier duels. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Bayern München - Bayer Leverkusen in de Bundesliga

Beide ploegen hebben een sterke competitiestart en spelen komende week ook in de Champions League. Bayern reist af naar Aston Villa, terwijl Leverkusen het thuis opneemt tegen AC Milan. Maar eerst wacht deze spannende clash in de Bundesliga, waarin Bayern de koppositie wil versterken en Leverkusen wil laten zien waarom zij de titelverdediger zijn.

Hoe kun je naar Bayern München - Bayer Leverkusen kijken?

Bayern München - Bayer Leverkusen begint zaterdag 28 september om 18.30 uur in de Allianz Arena en is live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.