Vermoedelijke opstelling Ajax: Farioli houdt vast aan succesformule op bezoek in Waalwijk

Vermoedelijke opstelling Ajax: Farioli houdt vast aan succesformule op bezoek in W
Vandaag om 11:15
Laatste update: om 11:52

Ajax neemt het zondag op tegen RKC Waalwijk. De Amsterdammers kenden een goede week aangezien zij met 4-0 wonnen van Besiktas in de Europa League. Francesco Farioli hoopt die lijn door te zetten en Voetbalnieuws geeft je de verwachte elf namen.

Ajax speelde een zeer goede pot. Besiktas kreeg weinig kansen en de talentvolle Mika Godts en Kian Fitz-Jim blonken uit. Waar de middenvelder eenmaal scoorde, was het de Belg die er twee binnen schoot. Beide spelers worden tegen RKC wederom in de basis verwacht. Fitz-Jim krijgt op het middenrif versterking van Davy Klaassen en Engelsman Jordan Henderson. Klaassen mocht tegen Besiktas niet spelen, maar zal van de roulerende Farioli tegen RKC wel starten. 

Godts zal de linkerflank bestrijken, dit terwijl Bertrand Traoré zichzelf verzekerd heeft van een basisplek aan de linkerkant. De spitspositie staat wekelijks ter discussie. Chuba Akpom kende een goede seizonestart, maar legt het af tegen Brian Brobbey en Wout Weghorst. Brobbey lijkt momenteel de voorkeur te genieten en zal zondag ook in de basis starten.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Sutalo, Baas, Hato; Fitz-Jim, Henderson, Klaassen; Traoré, Brobbey, Godts.