Waar en hoe laat wordt Newcastle United - Manchester City uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Newcastle United - Manchester City uitgezonden?
Vandaag om 12:30

Newcastle United ontvangt zaterdag titelverdediger Manchester City in wat een spannend Premier League-duel belooft te worden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

De Magpies staan momenteel zesde met 10 punten uit vijf wedstrijden en willen zich graag verder positioneren in de strijd om Europees voetbal. Manchester City, aan de andere kant, leidt de ranglijst met 13 punten en wil hun dominantie in de competitie behouden. Krijgen "The Citizens" opnieuw een zware middag op St. James' Park?

Newcastle United had recent wisselende resultaten, met een pijnlijke nederlaag tegen Fulham (3-1), maar sterke overwinningen tegen Tottenham en Wolverhampton. Manchester City, speelde vorige speelronde gelijk tegen Arsenal en boekte een matige overwinning in de EFL Cup. Het duel kan cruciaal zijn voor de vorm van beide teams in de komende weken.

Waar en hoe laat kun je Newcastle United - Manchester City live bekijken?

Newcastle United - Manchester City begint zaterdag om 13.30 uur en is live te volgen via Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.