Waar is Arsenal - PSG te zien?

Waar en hoe laat wordt de Champions League-kraker Arsenal - PSG uitgezonden?

Vandaag om 20:45

Dinsdagavond 1 oktober staat er een absolute kraker op het programma in de Champions League! Arsenal neemt het in eigen huis op tegen PSG in een duel tussen twee Europese grootmachten. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Arsenal - PSG kijken

Arsenal verkeert in goede vorm en won afgelopen zaterdag in de Premier League met 4-2 van Leicester City. De ploeg van Mikel Arteta kwam snel op een 2-0 voorsprong, maar gaf die voorsprong helemaal weg. Uiteindelijk bracht een eigen doelpunt van Leicester en een doelpunt van Kai Havertz de bevrijding voor The Gunners, die zo de drie punten alsnog in Londen hielden. Arsenal wil die lijn doortrekken in de Champions League tegen PSG.

Paris Saint-Germain heeft één dag meer rust gehad dan Arsenal, want de Parijzenaren speelden op vrijdagavond in de Ligue 1. PSG won de topper tegen Stade Rennes met 3-1 en blijft daarmee ongeslagen in de Franse competitie. Met de koppositie stevig in handen reist PSG vol vertrouwen af naar Londen, waar ze hun sterke reeks willen voortzetten.

Op welke zender is Arsenal - PSG te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2. De aftrap is om 21.00 uur op dinsdag 1 oktober 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.