Hierom gaat de broederclash tussen Kylian en Ethan Mbappé tóch niet door

Hierom gaat de broederclash tussen Kylian en Ethan Mbappé tóch niet door

Vandaag om 08:30

De verwachte ontmoeting tussen Ethan en Kylian Mbappé in de Champions League gaat niet door. Ethan, speler van Lille, heeft opnieuw een blessure opgelopen en mist het duel van woensdagavond tegen zijn broer, die voor Real Madrid speelt.

Ethan Mbappé liep zaterdag in het duel tegen Le Havre een ernstige blessure op aan zijn dijbeen, kort na zijn terugkeer van een eerdere blessure. Volgens L'Équipe staat de 17-jarige middenvelder twee tot drie maanden aan de kant. Zijn seizoen bij Lille wordt hierdoor flink gehinderd. Dit nieuws kwam vlak nadat zijn broer Kylian verrassend hersteld bleek van een blessure en bij de wedstrijdselectie van Real Madrid zit.

Ethan uitte zijn teleurstelling op Instagram: "Dit is een lastig moment voor mij, want het is de eerste keer dat ik een wedstrijd moet missen door een blessure. Mijn droom om mijn broer te ontmoeten in de Champions League vervaagt, maar verdwijnt zeker niet."

De broers Mbappé speelden vorig seizoen nog samen bij Paris Saint-Germain, maar vertrokken deze zomer transfervrij naar Lille en Real Madrid.