Waar kan ik PSV O19 - Sporting O19 in de Youth League kijken?

Waar en hoe laat wordt PSV O19 - Sporting CP O19 in de Youth League uitgezonden?

Vandaag om 12:05

Dinsdagmiddag speelt PSV O19 tegen Sporting CP O19 in de UEFA Youth League. Beide ploegen hopen hun Europese campagne nieuw leven in te blazen na een matige start. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live PSV O19 - Sporting CP O19 kijken

Net als het eerste elftal van PSV begon ook PSV O19 de Europese campagne met een nederlaag. In het eerste duel van de Youth League verloor de ploeg van de Eindhovenaren met 1-0 in Turijn tegen Juventus O19. Het ging ook in de Eredivisie niet naar wens, want de topper tegen Feyenoord O19 werd met 2-1 verloren. PSV O19 zal nu in eigen huis op zoek gaan naar een overwinning om het tij te keren.

De talenten van Sporting CP O19 staan bekend als een sterke ploeg in de Youth League, en teams uit Portugal domineren vaak in dit toernooi. Toch begon Sporting CP O19 met een 2-2 gelijkspel tegen LOSC Lille in de League Phase. Ook in de Portugese competitie was het spannend, want hun laatste wedstrijd tegen Benfica O19 eindigde in een doelpuntrijk 3-3 gelijkspel. Sporting CP komt naar Nederland om zich te revancheren en zal PSV O19 flink willen testen.

Op welke zender is PSV O19 - Sporting CP O19 te zien?

De wedstrijd is gratis te bekijken via de livestream op PSV.nl. De aftrap is om 14.00 uur op dinsdagmiddag 1 oktober 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.