Opstelling Feyenoord tegen Girona: verdediger keert na blessure terug in basis

Opstelling Feyenoord tegen Girona: verdediger keert na blessure terug in basis

2 oktober om 17:34
Laatste update: 2 oktober om 17:36

De opstelling van Feyenoord voor het Champions League-duel met Girona FC is bekend. Trainer Brian Priske heeft één wijziging doorgevoerd ten opzichte van het duel met NEC van afgelopen zaterdag. Linksback Hugo Bueno keert na blessureleed terug in de basis.

Voor de rest is de opstelling van Feyenoord al enkele weken hetzelfde. Timon Wellenreuther is de vaste doelman. Behalve Bueno bestaat de verdediging ook uit Jordan Lotomba, Thomas Beelen en Dávid Hancko. Antoni Milambo, Quinten Timber en In-beom Hwang vormen het middenveld. Voorin is er plek voor Ibrahim Osman, Ayase Ueda en Igor Paixão.

Tegen NEC begon Gijs Smal nog in de basis bij Feyenoord. Die wordt nu dus naar de bank verwezen. De Rotterdammers hopen hun eerste punten van het nieuwe Champions League-seizoen te pakken. De eerste wedstrijd ging in De Kuip namelijk met 0-4 verloren tegen Bayer Leverkusen. Tegenstander Girona, dat met Donny van de Beek in de basis begint, speelt haar eerste Europese thuiswedstrijd ooit. De ploeg van trainer Míchel verloor twee weken geleden met 1-0 van Paris Saint-Germain.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Bueno; Milambo, Hwang, Timber; Osman, Ueda, Paixão.

Opstelling Girona FC: Gazzaniga; Martínez, López, Krejci, Gutiérrez; Van de Beek, Herrera, Martín; Tsygankov, Gil; Miovski.

Girona FC - Feyenoord begint om 18.45 uur in het Estadi Montilivi. Via ons liveblog mis je niets van alle updates rondom de wedstrijd!