Oude bekende in Enschede: Tadic haalt uit naar fluitende Twente-supporters

Tadic haalt uit naar fluitende Twente-supporters
Vandaag om 10:39

Donderdagavond tijdens het duel tussen FC Twente en Fenerbahçe werd Dusan Tadic onthaald met een fluitconcert door de Twente-supporters. De Serviër, die in het verleden voor Twente speelde, maakte de gelijkmaker voor de Turkse club. Tadic bleef onbewogen onder het gefluit.

"Het is geen probleem voor mij, het hoort bij voetbal", reageerde Tadic nuchter tegenover de NOS. "Fans moeten alleen niet vergeten dat ik vijftien miljoen opleverde toen ik naar Southampton ging." Met een knipoog sloot hij zijn reactie af.

Ook voor de camera van ESPN ging Tadic in op de situatie. "Bij Ajax floten ze me ook al uit, ik ben eraan gewend. Soms geniet ik er zelfs van", lachte de voormalig Ajacied. Het Europa League-duel eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarbij Tadic de enige treffer voor Fenerbahçe maakte op aangeven van Sofyan Amrabat. "Het was een geweldige assist van Sofyan en ik maakte hem mooi af", aldus Tadic.

Naast de gebeurtenissen rondom de wedstrijd, sprak de aanvaller ook nog over zijn voormalig werkgever Ajax. "Ajax zit in mijn hart, dat zal altijd zo blijven. Het is goed om te zien dat de club weer stappen maakt. Er zijn mensen teruggekomen die het Ajax-DNA kennen en dat is belangrijk. Hopelijk pakken ze dit jaar weer een prijs", zei Tadic optimistisch.