Corinthians ruikt door assist van Memphis aan de overwinning, maar geeft het in blessuretijd weg

Vandaag om 07:27

Memphis Depay heeft zijn basisdebuut voor Corinthians bekroond met een assist. Bij de vroege 1-0 was de Nederlander aangever, maar na ruim 95 minuten was de feeststemming ver weg.

Memphis stond in de nacht van zaterdag op zondag voor het eerst in de basis bij Corinthians. De Braziliaanse topploeg vecht tegen degradatie en zag dat het al vroeg op 1-0 kwam. Memphis gaf een diepe bal de ruimte in en zag vervolgens zijn ploeggenoot Yuri Alberto binnenschieten. Voor rust werd het door een afgeketst schot nog 1-1.

In de tweede helft kwam Corinthians wederom op voorsprong. Vanaf elf meter scoorde Alberto wederom en toen Memphis in de 85e minuut naar de kant ging leek het pleit beslecht. Ricardo Mathias schoot diep in de blessuretijd namens Internacional nog raak en bracht de score op 2-2. Hierdoor blijven Memphis en co.  steken op plek achttien van de twintig.