Waar is Celtic - FC Twente in de Women's Champions League te zien?

Waar en hoe laat wordt Celtic - Twente in de Women's Champions League uitgezonden?

7 oktober om 20:00

Dinsdagavond 8 oktober speelt FC Twente Vrouwen hun eerste wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Women's Champions League tegen Celtic. Beide teams hopen hun Europese campagne sterk te beginnen. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Celtic - FC Twente kijken

De vrouwen van FC Twente hebben dit jaar wel de groepsfase van de Women's Champions League weten te bereiken, nadat ze vorig jaar in de kwalificatie strandden. In de laatste kwalificatieronde rekende de ploeg overtuigend af met Osijek, door zowel de heen- als terugwedstrijd te winnen. Ook in de Eredivisie gaat het goed met de Tukkers: er werd één keer gewonnen en de Topper tegen PSV eindigde in een gelijkspel.

Celtic Vrouwen eindigden vorig seizoen als tweede in de Schotse competitie, achter aartsrivaal Rangers. Het verschil was slechts vier punten, maar opvallend was het hoge aantal doelpunten van Celtic, met maar liefst 102 goals in het seizoen. In de kwalificatie voor de Champions League versloegen de Schotten tweemaal Vorskla Poltava uit Oekraïne om de groepsfase te bereiken.

Op welke zender is Celtic - FC Twente te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden via DAZN. Om de wedstrijd te bekijken, moet je eerst een volledig gratis account aanmaken op de website van DAZN. De aftrap is om 21.00 uur op dinsdag 8 oktober 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.