Waar kijk ik naar Manchester City - FC Barcelona in de Women's Champions League?

Hoe kijk je naar Man City - FC Barcelona in de Women's Champions League?

Vandaag om 18:35

Woensdagavond 9 oktober staat er een absolute topper op het programma in de Women's Champions League. Manchester City neemt het op tegen FC Barcelona, twee Europese grootmachten die strijden om een sterke start in de groepsfase. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Manchester City - FC Barcelona kijken

Manchester City is in goede vorm in de Women's Super League. Het team van Vivianne Miedema en Kerstin Casparij is nog ongeslagen na drie speelrondes en staat aan kop in de Engelse competitie. City won twee van hun drie wedstrijden, en het enige puntverlies kwam door een gelijkspel tegen Arsenal. De Engelse ploeg hoopt hun sterke seizoen voort te zetten tegen het in topvorm verkerende FC Barcelona.

FC Barcelona heeft een vliegende start gemaakt in de Spaanse competitie en is momenteel zelfs nog beter in vorm dan Manchester City. Met vijf overwinningen uit vijf wedstrijden en een indrukwekkend doelsaldo van +22, zijn de Catalanen niet te stoppen. Esmee Brugts is de enige Nederlandse speelster bij Barça, en de ploeg van de Catalanen boekte al monsterzeges van 10-1 en 1-8. Barcelona is vastbesloten om hun sterke reeks door te trekken in Europa.

Op welke zender is Manchester City - FC Barcelona te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden via de website van DAZN. De aftrap is om 21.00 uur op woensdag 9 oktober 2024. Om de wedstrijd te kunnen kijken, moet je eerst een gratis account aanmaken op de DAZN-website.