Waar en hoe laat wordt FC Twente Vrouwen - Chelsea uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt FC Twente Vrouwen - Chelsea uitgezonden?
8 oktober om 23:20

FC Twente Vrouwen treedt aan tegen de Engelse grootmacht Chelsea in de UEFA Women’s Champions League. Het belooft een cruciaal duel te worden voor FC Twente, dat hoopt door te stoten naar de volgende ronde. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Na een indrukwekkende 0-2 overwinning tegen Celtic in Schotland, ontvangt de ploeg van Joran Pot nu de kampioen van Engeland in De Grolsch Veste. Chelsea komt met vertrouwen naar Enschede, na een spannende 3-2 overwinning op Real Madrid. De vorm van beide ploegen is uitstekend. FC Twente zette een solide prestatie neer in Schotland, terwijl Chelsea met een nipte maar overtuigende winst op Real Madrid laat zien dat ze niet zomaar te verslaan zijn. De wedstrijd is van groot belang voor beide teams, aangezien het resultaat bepalend kan zijn voor de kansen op Europese overwintering.

Waar kun je FC Twente Vrouwen - Chelsea live bekijken?

FC Twente Vrouwen - Chelsea begint donderdag 17 oktober om 21.00 uur in De Grolsch Veste. Het duel is live te volgen via een livestream op de website van de NOS.