Hoe kijk je naar Bayern München - Arsenal in de Women's Champions League?

Waar kijk je naar Bayern München - Arsenal in de Women's Champions League?
Vandaag om 08:10

Woensdagavond staat er een geweldige topper op het programma in de Women's Champions League. Bayern München neemt het in eigen huis op tegen Arsenal in wat een spannende clash belooft te worden. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Bayern München - Arsenal kijken

De vrouwen van Bayern München staan bekend om hun sterke prestaties en verliezen niet graag. Hun laatste nederlaag dateert van 9 mei 2024, toen ze de finale van de DFB Pokal verloren van Wolfsburg. Daarvoor leed Bayern een zeldzame nederlaag tegen Ajax in de Women's Champions League op 20 december 2023, wat hen destijds de groepsfase kostte. Dit jaar willen de vrouwen van Bayern verder komen en een serieuze gooi doen naar de titel.

Arsenal geldt al jaren als een van de beste ploegen in het Engelse vrouwenvoetbal. Toch zagen The Gunners een grote ster vertrekken: Vivianne Miedema verruilde de club voor Manchester City. Hierdoor is Daphne van Domselaar momenteel de enige Nederlandse speelster in de selectie. Arsenal kende vorig seizoen een teleurstellend Europees avontuur, toen ze het hoofdtoernooi van de Women's Champions League niet haalden. In de kwalificatie werden ze na strafschoppen uitgeschakeld door Paris FC. Dit jaar willen ze hun status als Europese topclub herstellen.

Op welke zender is Bayern München - Arsenal te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden via DAZN. De aftrap is om 18.45 uur op woensdag 9 oktober 2024. Om de wedstrijd te kunnen volgen, moet je eerst een gratis account aanmaken op de website van DAZN