Waar is Grenada - Curaçao in de CONCACAF Nations League op tv te zien?

Hoe kijk je naar Grenada - Curaçao in de CONCACAF Nations League?

Vandaag om 09:45

Vrijdagavond 11 oktober speelt Curaçao in de CONCACAF Nations League een belangrijke uitwedstrijd tegen Grenada. Beide landen hopen hun positie in de competitie te verbeteren. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Grenada - Curaçao kijken

Curaçao, onder leiding van Dick Advocaat, kende een wisselvallige start in de Nations League. Na een verrassende 2-1 nederlaag tegen Saint Lucia herpakte het team zich snel door met 4-1 te winnen van Saint Martin. De Bacuna-broers, Juninho en Leandro, waren beide trefzeker, samen met Joshua Zimmerman en Gervane Kastaneer. Curaçao zal tegen Grenada op zoek gaan naar een tweede overwinning om de opmars voort te zetten.

Grenada is een van de zwakste teams in de CONCACAF-regio. De laatste keer dat Curaçao tegen Grenada speelde, tijdens de Nations League van 2018, won Curaçao met liefst 10-0. Grenada staat momenteel 173e op de FIFA-wereldranglijst en heeft sinds 2021 slechts één keer gewonnen. Dat was een 2-0 zege op Saint Martin. Curaçao zal dus als grote favoriet aan de aftrap verschijnen.

Op welke zender is Grenada - Curaçao te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap is om 23.00 uur op vrijdag 11 oktober 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.