Waar is Suriname - Costa Rica in de CONCACAF Nations League te zien?

Waar kijk je naar Suriname - Costa Rica in de CONCACAF Nations League op tv?
Vandaag om 11:55

Zaterdagnacht speelt Suriname een belangrijke wedstrijd in de CONCACAF Nations League tegen groepskoploper Costa Rica. Suriname moet winnen om hun positie in de poule te versterken. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Suriname - Costa Rica kijken

Suriname, onder leiding van Stanley Menzo, hoopte op een betere start in de groepsfase. Na een sterke overwinning op Guyana volgde een teleurstellende nederlaag tegen Guadeloupe, waardoor Suriname momenteel op de derde plek staat in de poule. Met Costa Rica als tegenstander, dat de leiding heeft in de groep, wacht een lastige opgave. Costa Rica speelde tot nu toe één keer gelijk en won een andere wedstrijd.

Costa Rica is in goede vorm in de Nations League. Na een doelpuntloos gelijkspel tegen medekoploper Guatemala, boekten ze een overtuigende 3-0 overwinning op Guadeloupe. De twee landen stonden voor het laatst tegenover elkaar in de Gold Cup van 2021, waar Costa Rica met 1-2 won, ondanks een rode kaart. Costa Rica zal ook nu als favoriet aan de aftrap verschijnen.

Op welke zender is Suriname - Costa Rica te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN. De aftrap is om 00.00 uur op zaterdag 12 oktober 2024. De uitzending begint enkele minuten voor de wedstrijd.