ESPN: Ten Hag blijft voorlopig aan als manager van Manchester United

ESPN: Ten Hag hoort niets en blijft voorlopig manager van Manchester United

Vandaag om 17:01
Laatste update: om 17:08

Erik ten Hag blijft voorlopig aan als manager van Manchester United, zo verzekert ESPN dat dit heeft vernomen van bronnen. De Nederlandse manager hoeft dus na de tegenvallende resultaten nog altijd niet te vrezen voor zijn baan.

Het verhaal is bekend. Afgelopen dinsdag vond er een cirismeeting plaats bij Manchester United. Daarin spraken onder andere eigenaren Sir Jim Ratcliff en Joel Glazer over de toekomst van de Nederlander. Volgens ESPN kon dit gesprek echt niet los worden gezien van de toekomst van Ten Hag.

Na urenlang overleg met ook algemeen directeur Omar Berrada, sportief directeur Ben Ashworth en technisch directeur Jason Wilcox, heeft Ten Hag niets vernomen van een dergelijk ontslag. Dat is volgens ESPN de reden dat de manager mag blijven zitten. Naar verluidt bereidt Ten Hag zich dan ook ‘gewoon’ voor op het eerstvolgende duel van Manchester United met Brentford in de Premier League.

Resultaten lijken in ieder geval wel nodig voor Ten Hag. Manchester United staat momenteel op de veertiende plaats in Engeland en wist twee punten te pakken in de Europa League. Eén van de tegenstanders in Europa was FC Twente (1-1).