Waar en hoe laat wordt Duitsland - Nederland in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Duitsland - Nederland in de Nations League uitgezonden?

Vandaag om 18:24

De spanning loopt op in speelronde 4 van de Nations League, waar Nederland het opneemt tegen aartsrivaal Duitsland. Na een gelijkspel van 2-2 eerder in de groepsfase, gaan de mannen van bondscoach Ronald Koeman nu op bezoek in de Allianz Arena in München. Beide ploegen strijden om de bovenste plekken in hun groep, waarin ook Hongarije en Bosnië meedoen. De wedstrijd is cruciaal voor het bepalen van wie zich uiteindelijk gaat plaatsen voor de volgende ronde. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Duitsland - Nederland in de Nations League kijken

Hoe laat begint Duitsland - Nederland?

De wedstrijd Duitsland - Nederland wordt gespeeld op maandag 14 oktober en begint om 20.45 uur. Je kunt de wedstrijd live volgen op NPO 3, waar de voorbeschouwing al 25 minuten eerder, om 20.20 uur, begint. Duitsland mist enkele grote namen zoals Jamal Musiala, Kai Havertz, Marc-André ter Stegen, David Raum, Niclas Füllkrug en Robin Koch, wat Nederland kansen biedt om met een goed resultaat naar huis te gaan. Het duel is de vierde van zes groepswedstrijden in de Nations League.

Zowel Nederland als Duitsland komt op vrijdag nog in actie, waarbij Nederland uit speelt tegen Hongarije en Duitsland het opneemt tegen Bosnië. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.