Talent in Rotterdam: dit zegt Milambo over zijn toekomst bij Feyenoord

Dit zegt Milambo over zijn toekomst bij Feyenoord
Vandaag om 09:17

Antoni Milambo, het negentienjarige talent van Feyenoord, heeft zijn ambities voor de toekomst duidelijk uitgesproken. Ondanks de grote transfers van zijn jeugdvrienden Lutsharel Geertruida en Crysencio Summerville, blijft Milambo gefocust op zijn eigen ontwikkeling bij de Rotterdamse club. Voorlopig richt hij zich volledig op het slagen bij Feyenoord, zo vertelt hij tegen De Telegraaf.

Milambo gaf aan dat hij pas aan een overstap naar het buitenland wil denken wanneer hij echt zijn stempel heeft gedrukt op het eerste elftal van Feyenoord. "Ik heb altijd tegen mezelf gezegd dat ik wil slagen bij Feyenoord," benadrukt hij. De middenvelder heeft een sterk seizoensbegin achter de rug, met drie doelpunten in negen officiële wedstrijden, waaronder een belangrijke treffer in de Champions League tegen Girona.

Ondanks de successen van zijn vrienden, blijft Milambo geduldig. Hij wil eerst volledig doorbreken in De Kuip voordat hij verdere stappen in zijn carrière overweegt. Zijn groeiende rol in het team van Brian Priske laat zien dat hij goed op weg is om een vaste waarde te worden voor Feyenoord.