AC Milan wil Noa Lang en kijkt naar Andreas Skov Olsen

'Italiaanse grootmacht wil PSV'er en kijkt ook naar Feyenoord-target'

Vandaag om 13:10

AC Milan is zeer geïnteresseerd in de diensten van Noa Lang. De buitenspeler zou volgens Italiaanse media nog altijd op de radar staan, want de Rossoneri heeft al langer interesse. Ook Feyenoord-target Andreas Skov Olsen zou op het verlanglijstje staan.

'Januari staat voor de deur: bij Milaan is het al tijd om na te denken over de winterse transfermarkt', schrijft de gerespecteerde roze sportkrant La Gazzetta dello Sport. 'Milaan verlaat zelden de paden die ze in het verleden hebben gevolgd, en ook deze die naar Lang leidt, blijft open.' Daarmee is hij niet de enige in de belangstelling, want ook de goede vorm van Skov Olsen valt op. 'Er is dus iemand die graag de show steelt: Skov Olsen.'

In ruil voor de mogelijke komst van spelers moet AC Milan ook denken aan de verkoop. Mogelijk staan Luka Jovic, Noah Okafor en Samuel Chukwueze op de nominatie om verkocht te worden. Mocht Milan echt achter Lang aan willen gaan zal het geen goedkope optie zijn. PSV nam de buitenspeler voor ongeveer vijftien miljoen euro over en hij heeft een contract tot medio 2028.

Skov Olsen kan dus ook rekenen op interesse. Feyenoord was in vergevorderde onderhandelingen met Club Brugge en wilde van de Deen zelfs de duurste aankoop aller tijden maken. Het kwam niet tot een deal, maar mogelijk zullen in de winterse transferperiode dus meer concurrenten zijn voor de Rotterdammers. Vooral de historie van Skov Olsen in Italië maakt hem een serieuze kandidaat.