Waar en hoe laat wordt Go Ahead Eagles - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Go Ahead Eagles - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?
13 oktober om 21:48

Zaterdagavond staat er een spannend duel op het programma in de Eredivisie, waarin Go Ahead Eagles het in eigen huis opneemt tegen Feyenoord. Beide ploegen staan gelijk in punten, wat zorgt voor extra spanning. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Go Ahead Eagles - Feyenoord in de Eredivisie

Go Ahead presteert sterk dit seizoen en staat momenteel op de zevende plek met dertien punten uit acht wedstrijden. Trainer Paul Simons zal met zijn team proberen om het Feyenoord moeilijk te maken in De Adelaarshorst. Feyenoord, eveneens met dertien punten maar uit zeven wedstrijden, hoopt onder leiding van Brian Priske op een goed resultaat, vooral met het oog op hun belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Benfica de woensdag erna. Voor de interlandperiode won Feyenoord met 2-1 van FC Twente, wat vertrouwen geeft voor deze wedstrijd.

Hoe kun je Go Ahead Eagles - Feyenoord kijken?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap is om 21.00 uur op zaterdag 19 oktober 2024 in De Adelaarshorst. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.