Waar en hoe laat wordt Heracles Almelo - Ajax in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Heracles Almelo - Ajax in de Eredivisie uitgezonden?
13 oktober om 23:51

Zondagmiddag neemt Heracles Almelo het in eigen huis op tegen Ajax in de negende speelronde van de Eredivisie. Ajax hoopt hun sterke vorm voort te zetten in de competitie voordat ze naar Azerbeidzjan reizen voor de Europa League. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Heracles Almelo - Ajax in de Eredivisie

Ajax staat momenteel vijfde in de Eredivisie met dertien punten uit zes wedstrijden. Voor de interlandperiode boekten de Amsterdammers een late 3-1 overwinning op FC Groningen. Trainer Francesco Farioli zal zijn ploeg goed willen laten presteren in het Erve Asito Stadion, voordat ze op donderdag de belangrijke Europa League-wedstrijd spelen tegen Qarabag FK.

Heracles staat momenteel op de twaalfde plek met negen punten uit acht wedstrijden. De ploeg zal in eigen huis, onder leiding van Erwin van de Looi, op zoek gaan naar een resultaat tegen de Amsterdammers.

Hoe kun je Heracles Almelo - Ajax kijken

De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De aftrap is om 14.30 uur op zondag 20 oktober 2024 in het Erve Asito Stadion. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.