'Gerucht: Memphis wil terug naar Europa en biedt zich aan bij topclubs'

'Gerucht: Memphis wil terug naar Europa en biedt zich aan bij topclubs'

Vandaag om 13:35
Laatste update: om 13:35

Er gaan geruchten dat Memphis Depay een terugkeer naar Europa overweegt, ondanks zijn recente overstap naar het Braziliaanse Corinthians. Volgens het Italiaanse TuttoJuve zou de aanvaller zichzelf hebben aangeboden bij meerdere clubs, waaronder Juventus en Sevilla.

Depay tekende in september bij Corinthians nadat hij vertrok bij Atlético Madrid, maar zijn toekomst bij de Braziliaanse club is nu al onzeker. De hoofdsponsor van Corinthians, die het salaris van Depay grotendeels betaalt, zou van plan zijn zich terug te trekken. Dit zou de 30-jarige aanvaller ertoe kunnen brengen om zijn contract vroegtijdig te beëindigen.

Het zou echter slechts om een gerucht gaan, en er is nog niets bevestigd. Sinds zijn komst naar Brazilië speelde Depay vier officiële wedstrijden voor Corinthians, waarin hij nog niet tot scoren kwam maar wel twee assists gaf. Of de interesse van Europese topclubs daadwerkelijk leidt tot een transfer, blijft voorlopig afwachten. Ook Al-Nassr, de Saudische club van Cristiano Ronaldo, wordt met hem in verband gebracht.