Wanneer speelde Tyrell Malacia voor het laatst een duel voor Manchester United?

Wanneer speelde Malacia voor het laatst een wedstrijd voor Manchester United?
Vandaag om 16:44
Laatste update: om 16:46

Tyrell Malacia staat op het punt om zijn rentree te maken bij Manchester United. De linksback is al sinds juli 2023 uit de roulatie door een blessure, maar traint inmiddels weer volledig mee met de selectie. Manchester United hoopt hem eind oktober of begin november weer in te zetten. Zijn terugkeer zou het einde markeren van een zware periode van meer dan een jaar zonder wedstrijden. VoetbalNieuws vertelt je wanneer Malacia voor het laatst in actie kwam.

Malacia werd in 2022 voor vijftien miljoen euro overgenomen van Feyenoord en heeft tot nu toe 39 wedstrijden gespeeld voor de Engelse grootmacht. Hij speelde voor het laatst op 28 mei 2023, toen United een 2-1 overwinning op Fulham boekte in de Premier League. Een week later zat hij nog bij de selectie in de FA Cup-finale, waarin Manchester City te sterk bleek.

De verdediger ligt bij United vast tot medio 2026 en krijgt binnenkort de kans om zijn waarde weer te bewijzen onder manager Erik ten Hag. Wanneer hij weer minuten kan maken, is nog niet precies bekend.