Mooie beelden: Malacia traint met de bal bij Manchester United

Mooie beelden: Malacia traint met de bal bij Manchester United

Vandaag om 19:10

Tyrell Malacia heeft weer een nieuw hoofdstuk aan zijn revalidatie kunnen toevoegen. De linksachter kampt al heel lang met knieproblemen, maar op beelden is te zien hoe de oud-Feyenoorder eindelijk weer met de bal in actie is. 

De linksback, die al ruim een jaar kampt met knieproblemen, deed mee aan passoefeningen voordat hij doorging met zijn individuele trainingsprogramma. Volgens de club wordt zijn herstel niet gehaast en laat een volledige terugkeer nog even op zich te wachten.

Malacia liep al sinds begin 2023 met knieklachten rond en onderging afgelopen zomer een corrigerende operatie. Na maanden van revalidatie, zowel in Nederland als in Barcelona, is hij nu weer terug op het trainingsveld in Manchester. De 24-jarige Nederlander werkt gestaag aan zijn comeback, maar United wil geen risico nemen met zijn herstel.

Het is nog onduidelijk wanneer Malacia weer volledig met de groep zal meetrainen. Verwacht wordt dat de verdediger pas tegen het begin van het seizoen 2024-2025 weer volledig wedstrijdfit zal zijn.