Waar en hoe laat wordt Man United - Brentford in de Premier League uitgezonden?

Hoe kijk je naar Manchester United - Brentford?
Vandaag om 17:45

Zaterdagmiddag 19 oktober treffen Manchester United en Brentford FC elkaar in de Premier League. Voor beide ploegen staat er veel op het spel, want ze willen de goede lijn voortzetten na de interlandbreak. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Manchester United - Brentford kijken

Manchester United kende een moeilijke periode voor de interlandbreak onder leiding van Erik ten Hag. De ploeg wist de laatste vijf wedstrijden niet te winnen en de laatste Premier League-overwinning dateert van 14 september 2024, toen Southampton in een uitwedstrijd werd verslagen. De druk op Ten Hag is groot, en United zal er alles aan doen om in eigen huis tegen Brentford weer drie punten te pakken.

Brentford staat momenteel elfde in de Premier League en kwam sterk voor de dag in hun laatste wedstrijd. De ploeg boekte een overtuigende 5-3 overwinning op Wolverhampton Wanderers. Het vorige onderlinge duel met Manchester United eindigde in een 1-1 gelijkspel. Mason Mount leek toen de winnende treffer te maken in de 96e minuut, maar Brentford kwam diep in blessuretijd nog terug dankzij een goal van Kristoffer Ajer in de 99e minuut.

Op welke zender is Manchester United - Brentford te zien?

De wedstrijd tussen Manchester United en Brentford begint zaterdag 19 oktober 2024 om 16.00 uur en wordt live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.