Deze boodschap had een felle Ten Hag voor sommige journalisten tijdens de persco

Deze boodschap had een felle Ten Hag voor sommige journalisten tijdens de persco
Vandaag om 16:02

Erik ten Hag heeft teruggeslagen naar de Engelse media. De Nederlandse manager van Manchester United verwijt een aantal journalisten dat er 'sprookjesverhalen' worden verzonnen rondom zijn persoon.

Door de resultaten ligt Ten Hag flink onder vuur in Engeland. Tijdens de interlandperiode ging het veel over het aanblijven van de Nederlander, die het gespreksonderwerp zou zijn geweest van een zeven uur lang durende meeting waarin alle kopstukken van United aanwezig waren. Uiteindelijk kwam er niets naar buiten over Ten Hag en dus staat hij gewoon voor de groep.

"Het geluid komt van sommige van jullie. Er worden sprookjesverhalen verzonnen en er worden leugens de wereld in gebracht", begint een felle Ten Hag op de persconferentie. "Intern is het rustig, tuurlijk discussiëren we over wat er fout gaat. Maar we blijven bij het plan en zijn ervan overtuigd dat het een succes gaat worden."

Dat succes mag Ten Hag zaterdagmiddag proberen te bewerkstelligen. Manchester United neemt het dan in een thuiswedstrijd op tegen Brentford in de Premier League.