Dit zegt Luis Enrique over de inzetbaarheid van één van PSG-sterspelers tegen PSV

Dit zegt Luis Enrique over de inzetbaarheid van één van PSG-sterspelers tegen PSV
21 oktober om 13:30
Laatste update: 21 oktober om 13:30

De kans is groot dat Randal Kolo-Muani dinsdag weer terugkeert in de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain voor het duel met PSV in de Champions League. De Franse spits miste afgelopen weekend nog de competitiewedstrijd van de Parijzenaren vanwege een blessure, maar kan mogelijk alweer spelen tegen de Eindhovenaren.

PSG won afgelopen weekend met 4-2 van RC Strasbourg zonder Kolo-Muani. De Franse spits stond aan de kant vanwege een enkelblessure. Volgens Franse media is hij maandag echter alweer gesignaleerd op het trainingsveld van PSG, waarmee hij de groepstraining heeft afgewerkt.

Luis Enrique zei op de persconferentie het volgende over de inzetbaarheid van Kolo-Muani, waar hem naar werd gevraagd: “Alle spelers waar ik over kan beschikken, zijn klaar om te kunnen starten.”

Of Kolo-Muani tot die spelers behoort, is dus afwachten. Mocht de Frans international er niet bij zijn, dan heeft PSG met Bradley Barcola, Marco Asensio, Desire Doue, Lee Kang-In en Ousmane Dembélé nog genoeg smaken om in de aanval uit te kiezen.