Virgil van Dijk is in gesprek met Liverpool over het verlengen van zijn contract

Van Dijk bevestigt Liverpool-gesprekken: 'Zullen zien wat er in toekomst gebeurt'

21 oktober om 13:50
Laatste update: 21 oktober om 13:50

De kans bestaat dat Virgil van Dijk zijn contract gaat verlengen bij Liverpool, zo vertelt hij in gesprek met The Athletic. De Oranje-captain is in gesprek met The Reds over het verlengen van zijn contract, dat in de zomer van 2025 afloopt.

Het gaat de laatste weken veel over de contracten van spelers van Liverpool. De verbintenissen van Van Dijk, Mohamed Salah en Trent Alexander-Arnold lopen allemaal af in de zomer van 2025. De Nederlander bevestigt nu in ieder geval dat hij in gesprek met Liverpool is over een nieuw contract.

"Ik kan vertellen dat er momenteel onderhandelingen gevoerd worden", aldus Van Dijk tegenover The Athletic. De aanvoerder wil geen toezeggingen doen. "Maar ik weet het niet, we zullen zien wat er in de toekomst gebeurt. Mijn volledige focus ligt bij Liverpool. Ik wil wedstrijden winnen, en niets anders. Wat de toekomst brengt, weet ik niet. Ik kan alleen maar zeggen dat de gesprekken begonnen zijn, en dat we wel zullen zien hoe het loopt."

Menig Liverpool-speler gaf Slot sinds hij bij Liverpool arriveerde al de nodige complimenten. Ook Van Dijk voelt zich goed onder de Nederlandse manager. "Ik voel me goed. Fysiek en mentaal. Ik heb het erg naar mijn zin. Als het tijd is om een knoop door te hakken over mijn toekomst, denk ik dat jullie (de media, red.) het wel oppikken."