Wat is de vermoedelijke van PSG tegen PSV?

Vermoedelijke opstelling PSG: aanvaller terug in de basis tegen PSV

21 oktober om 17:35

Op dinsdagavond staat PSG in het Parc des Princes tegenover PSV. Na de 4-2 overwinning op Strasbourg afgelopen weekend, waarin PSG na een vroege achterstand sterk terugkwam, is het vertrouwen in Parijs groot. Daarbij is er goed nieuws: Randal Kolo Muani, die afgelopen weekend nog ontbrak vanwege een lichte blessure, is weer fit verklaard door trainer Luis Enrique. Welke elf namen stuurt Enrique het veld op voor het cruciale duel tegen PSV? VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling van Les Parisiens met je door.

De vermoedelijke opstelling PSG

Luis Enrique bevestigde tijdens de persconferentie dat Kolo Muani weer beschikbaar is: "Alle spelers waar ik over kan beschikken, zijn klaar om te kunnen starten." Dit betekent dat de Franse spits waarschijnlijk weer in de basis zal beginnen, na zijn afwezigheid tegen Strasbourg. Samen met Marco Asensio en Ousmane Dembélé vormt Kolo Muani een gevaarlijke aanvalslinie, die PSV flink onder druk zal zetten. Gianluigi Donnarumma, ondanks enige kritiek op zijn recente optredens, blijft het vertrouwen van de coach genieten en staat opnieuw onder de lat.

In de verdediging zien we bekende namen terugkeren na rustperiodes tijdens het weekend. Achraf Hakimi en Nuno Mendes zullen de flanken verdedigen, terwijl Marquinhos en Willian Pacho het centrale duo vormen. Op het middenveld krijgt de talentvolle Warren Zaire-Emery wederom een basisplaats, samen met Vitinha en João Neves. Deze drie middenvelders bieden PSG zowel creativiteit als controle, wat cruciaal zal zijn om PSV in toom te houden en de balcirculatie te domineren.

De wedstrijd tegen PSV wordt een belangrijk meetmoment voor PSG in de jacht op hun eerste Champions League-titel. Na een wisselvallige start in de groepsfase, waar ze van Arsenal verloren en wonnen van Girona, kan een overwinning tegen PSV zorgen voor een goede uitgangspositie richting de knock-outfase.

Vermoedelijke opstelling PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Neves; Dembélé, Kolo Muani, Asensio.

De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en PSV Eindhoven begint dinsdagavond om 21.00 uur in het Parc des Princes en is live te volgen op Ziggo SportVoetbalNieuws.nl zal ook verslag doen van de wedstrijd. Het liveblog zal ter zijner tijd online komen.