Dit zegt Mourinho over zijn oude club Manchester United in aanloop naar EL-treffen

Dit zegt Mourinho over zijn oude club Manchester United in aanloop naar EL-treffen
Vandaag om 14:15

José Mourinho is allesbehalve rancuneus richting Manchester United. The Special One werd ooit ontslagen op Old Trafford, maar had geen slecht woord over voor de Engelse grootmacht. Donderdag gaat Mourinho met Fenerbahçe op bezoek in de Europa League.

Mourinho was in totaal anderhalf jaar trainer van Manchester United. De Portugees werd in december 2018 de deur gewezen na slechte resultaten. Zoals we van Mourinho kennen kannen hij nog wel eens een showtje geven tijdens persmomenten, maar dat bleef woensdagmiddag redelijk uit.

"Ik wens Manchester United het allerbeste. Ik ben er blij geweest, we hebben de Europa League gewonnen en werden tweede in de Premier League", begon Mourinho, die de feiten over zijn eigen prestaties maar al te goed weet. "Ik heb United met een goed gevoel richting de club en de fans verlaten. Als het niet goed gaat met de club, dan ben ik nooit blij."

Met die laatste zin heeft Mourinho het over de prestaties van United onder Erik ten Hag. Die laten vooralsnog te wensen over, maar afgelopen zaterdag gaven de Engelsen weer teken van leven in de Premier Leauge. Na een goede tweede helft won United van Brentford (2-1).