Waar kun je de oefeninterland van de Oranje Leeuwinnen tegen Indonesië kijken?

Waar kun je de Oranje Leeuwinnen tegen Indonesië kijken?
Vandaag om 10:52
Laatste update: om 11:46

De Oranje Leeuwinnen spelen vrijdagavond voor het eerst een vriendschappelijke wedstrijd tegen de vrouwen van Indonesië. Deze historische ontmoeting vormt het begin van de voorbereiding richting het EK van 2025 in Zwitserland. De wedstrijd vindt plaats in Stadion De Vijverberg in Doetinchem, en het belooft een interessant duel te worden voor de Nederlandse fans. Waar kun je deze bijzondere wedstrijd volgen? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Oefenwedstrijd Oranje Leeuwinnen - Indonesië kijken

Nederland plaatste zich eerder dit jaar als tweede in de kwalificatiegroep voor het EK, en nu begint de ploeg van bondscoach Andries Jonker met hun voorbereidingen. Jonker ziet deze ontmoeting met Indonesië als speciaal, gezien de historische banden tussen beide landen. Voor de Nederlandse fans is het een mooie kans om de Leeuwinnen in actie te zien, terwijl ze zich klaarmaken voor een belangrijke periode op weg naar het EK. Na deze wedstrijd volgt dinsdag nog een oefenwedstrijd tegen Denemarken.

Waar wordt Nederland - Indonesië (v) uitgezonden?

Nederland - Indonesië begint vrijdag 25 oktober om 20.45 uur, en de wedstrijd is live te zien op betaalzender ESPN 2. De voorbeschouwing start al om 20.15 uur. Voor wie geen abonnement heeft, biedt ESPN 1 in een schakelprogramma de hoogtepunten van de wedstrijd. Daar worden tegelijkertijd ook de highlights van de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden uitgezonden. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.