VN TV-gids: Ajax op bezoek bij Qarabag, Tottenham Hotspur ontvangt AZ

Is er voetbal vandaag?
Vandaag om 06:30
Laatste update: om 23:47

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Qarabag - Ajax

Ajax haalde vier punten uit de eerste twee duels van de Europa League-groepsfase door met 4-0 te winnen van Besiktas en met 1-1 gelijk te spelen tegen Slavia Praag. Nu gaan de Amsterdammers op bezoek bij Qarabag, dat geen punten haalde in de eerste twee groepswedstrijden. Er werd verloren van Tottenham Hotspur (3-0) en Malmö FF (1-2). Qarabag – Ajax begint om 18.45 uur en is live te volgen op Ziggo Sport. 

Tottenham Hotspur - AZ

AZ staat vanavond voor de kraker met Tottenham Hotspur. De Alkmaarders staan na twee Europa League-duels op vier punten, na een 3-2 overwinning op Elfsborg en een 2-0 nederlaag tegen Athletic Bilbao. Op bezoek bij Tottenham zal de ploeg van trainer Maarten Martens het zwaar krijgen, maar kansen liggen er zeker. Tottenham Hotspur - AZ begint om 21.00 uur en is live te volgen op Ziggo Sport.