Dit is de vermoedelijke opstelling van Tottenham Hotspur tegen AZ

Vermoedelijke opstelling Tottenham: spelers krijgen rust, Van de Ven wél tegen AZ

Vandaag om 12:44
Laatste update: om 13:21

AZ neemt het donderdagavond in de Europa League op tegen Tottenham Hotspur. De Alkmaarders gaan op bezoek in Noord-Londen en treffen naar alle waarschijnlijkheid deels een B-team. Dit is de vermoedelijke opstelling van Spurs.

Vermoedelijke opstelling Tottenham tegen AZ

Ange Postecoglou heeft dit seizoen al meerdere keren bewezen dat hij van rouleren houdt. Gezien de basisopstellingen die in de Premier League en in de Europa League worden gehanteerd, kunnen we daar wel van spreken. Als we naar de wedstrijden kijken die voor de Europa League-duels werden gespeeld, dan wisselde Postecoglu tegen Qarabag zes keer en tegen Ferençvaros zeven keer.

Aangezien Micky van de Ven bij de persconferentie aanwezig was, gaat hij naar alle waarschijnlijkheid spelen. Ook Guglielmo Vicario behoudt naar verwachting als doelman zijn basisplaats. Heung-Min Son is niet van de partij, zo liet Postecoglou weten. Zijn plek wordt naar alle waarschijnlijkheid ingenomen door Richarlison, die er volgens de Griekse trainer klaar voor is.

Pedro Porro, Christian Romero, Destiny Udogie, Dejan Kulusevski, Yves Bissouma, James Maddisson, Dominic Solanke en Brennan Johnson startte allemaal tegen West Ham United en een groot deel van deze spelers zal daarom naar verwachting rust krijgen.

De vermoedelijke opstelling van Spurs: Vicario; Gray, Dragusin, Van de Ven, Davies; Bentancur, Sarr, Bergvall; Moore, Werner, Richarlison