Waar en hoe laat wordt Man City - Southampton in de Premier League uitgezonden?

Waar is Manchester City - Southampton te zien?
Vandaag om 11:50

Zaterdagmiddag neemt Manchester City het in eigen huis op tegen Southampton in de Premier League. The Citizens willen hun sterke reeks voortzetten, terwijl The Saints op zoek zijn naar hun eerste overwinning van het seizoen. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Manchester City - Southampton kijken

Manchester City is in topvorm onder leiding van Pep Guardiola. Afgelopen week boekten de mannen van Guardiola een overtuigende 5-0 overwinning op Sparta Praag in de Champions League, waarbij Erling Haaland opnieuw schitterde met een indrukwekkend doelpunt. De regerend kampioen zal deze lijn willen doortrekken in de Premier League en mikt op opnieuw drie punten tegen Southampton.

Southampton heeft het daarentegen moeilijk dit seizoen en staat momenteel negentiende in de competitie. The Saints hebben nog geen wedstrijd gewonnen in de Premier League en konden slechts één punt bemachtigen, tegen Ipswich Town. Ook de onderlinge resultaten met Manchester City bieden weinig hoop: Southampton’s laatste competitiezege op City was in 2020. In de zes Premier League-wedstrijden daarna won City vier keer en eindigden twee duels in een gelijkspel.

Op welke zender is Manchester City - Southampton te zien?

De wedstrijd tussen Manchester City en Southampton begint zaterdagmiddag om 16.00 uur en wordt volledig live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.