Waar en hoe kun je Arsenal - Liverpool live kijken?

Waar en hoe kun je Arsenal - Liverpool live kijken?
Vandaag om 16:23

Zondagmiddag staat een kraker in de Premier League op het programma wanneer Arsenal het opneemt tegen koploper Liverpool. Beide teams draaien sterk mee in de top van de competitie en zullen gebrand zijn op een goed resultaat in speelronde negen. Waar kun je deze wedstrijd live volgen? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Live Arsenal - Liverpool kijken

Liverpool gaat het duel in als koploper met 21 punten uit acht wedstrijden, en de ploeg van de Nederlandse coach Arne Slot verkeert in uitstekende vorm. De Reds boekten afgelopen week nog een belangrijke 0-1 overwinning in de Champions League tegen RB Leipzig en lijken zowel nationaal als internationaal stabiel aan kop te staan. Een overwinning tegen Arsenal zou hun positie als koploper versterken.

Arsenal, onder leiding van Mikel Arteta, staat momenteel derde met zeventien punten en presteert ook in Europa uitstekend. The Gunners wisten eerder deze week met 1-0 van Shakhtar Donetsk te winnen, waarmee ze hun sterke thuisreeks voortzetten. Arsenal hoopt met een overwinning de kloof met Liverpool te verkleinen en hun positie in de top drie te verstevigen.

Op welke zender is Arsenal - Liverpool te zien?

De wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool begint zondag 27 oktober 2024 om 17.30 uur en wordt live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.