Hoe laat kun je de Klassieker Feyenoord - Ajax live kijken?

Hoe laat kun je de Klassieker Feyenoord - Ajax live kijken?
Vandaag om 17:00

Woensdagavond is het tijd voor de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip. Deze wedstrijd stond eerder gepland in september maar werd verzet door politiestakingen. Waar kun je deze kraker volgen? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Live Feyenoord - Ajax kijken

Feyenoord heeft goede herinneringen aan de laatste Klassieker in eigen huis. Vorig seizoen versloegen de Rotterdammers Ajax met een overtuigende 6-0 in De Kuip. Onder leiding van coach Brian Priske is Feyenoord dit seizoen sterk gestart. Het team speelt komend weekend nog tegen FC Utrecht en zal daarna klaarstaan om hun rivalen opnieuw te ontvangen.

Ajax gaat de strijd aan onder leiding van Francesco Farioli. Het team speelt kort voor de Klassieker thuis tegen Willem II en wil daar vertrouwen opdoen. Na de zware nederlaag in Rotterdam vorig jaar is Ajax vastberaden om revanche te nemen en een sterk statement te maken in De Kuip.

Op welke zender is Feyenoord - Ajax te zien?

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax begint woensdag 30 oktober 2024 om 18.00 uur en is gratis te zien op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.